Hyperhidrosis (overmatig zweten)

Ongeveer een procent van alle Nederlanders heeft last van overmatig transpireren, ook wel hyperhidrose genoemd. Dat kan voorkomen onder de oksels, in de handen of in het gezicht en kan tot huidirritatie en soms ook tot sociale problemen leiden. Voor het lichaam is transpireren een manier om de lichaamswarmte te reguleren en in mindere mate voor de herkenning van geur.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

Dysport Dry, de behandeling tegen te veel transpireren

 

Wat is Dysport Dry?

Dysport Dry vermindert overmatige transpiratie in de handen en het okselgebied.Het is een in de natuur voorkomend eiwit dat in zeer verdunde oplossing als geneesmiddel wordt gebruikt. De behandeling is veilig en zeer effectief, mits door een ervaren arts uitgevoerd. Dysport Dry is een behandeling tegen overmatige transpiratie in de handen en het okselgebied.

Wat doet Dysport-Dry?

Door het betreffende huidgebied te behandelen met Dysport Dry staken de daar aanwezige zweetklieren hun productie. Er wordt geen transpiratievocht meer aangemaakt. Het verdwijnen van de transpiratie heeft geen nadelige gevolgen voor de gezondheid.

Wat is Dysport Dry?

De medische wetenschap kent de stof botuline toxine-A (Dysport ) al heel lang. Het is een in de natuur voorkomend eiwit, dat in een zeer verdunde oplossing het geneesmiddel Dysport vormt. De behandeling is volkomen veilig en werkt zeer doelgericht, op voorwaarde dat die uitgevoerd wordt door een goed gekwalificeerde, ervaren arts en volgens de regels van de geneeskunde.

De behandeling met Dysport-Dry

De client moet twee dagen voor de behandeling het huidgebied ontharen. Voorafgaand aan de behandeling met Dysport Dry ondergaat men een volledig pijnloze oppervlakte-zweettest die laat zien welk deel van de huid overmatig transpireert. Zo weet de arts precies waar hij Dysport Dry moet toedienen. Daarna zal hij het gebied verdoven en behandelen. Dysport Dry wordt toegediend via kleine, pijnloze injecties. Na de behandeling kan de client gewoon naar huis. Het behandelde huidgebied moet een dag ontzien worden; niet gaan sporten of het gebied aan een andere behandeling blootstellen. Na twee weken vindt controle in de kliniek plaats.

Het resultaat van Dysport-Dry

Het inspuiten met Dysport Dry is zeer effectief. Een wetenschappelijke studie onder honderden patienten in 17 klinieken in Belgie, Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannie toonde aan dat 90 tot 95 procent van de patienten met overmatige zweetproductie baat heeft bij deze behandeling. Al na een paar dagen is het effect van de behandeling merkbaar. De behandelde huid blijft droog en fris. Het probleem met kleding of geuren verdwijnt.

Hoe lang blijft het resultaat van Dysport-Dry?

Het effect van de Dysport Dry behandeling is niet permanent. De klachten zijn doorgaans voor een periode van 6 tot 12 maanden verdwenen. De behandeling kan probleemloos herhaald worden. Bij een vervolgbehandeling houdt het effect langer aan.

Prijslijst

Prijs Hyperhidrosis (overmatig zweten) behandeling

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Overmatig zweten