Injectables

Binnen Clinic 28 werken de artsen uitsluitend met niet-permanente-fillers. Het voordeel van niet-permanente-fillers is dat deze biologisch afbreekbaar zijn en dus weer uit het lichaam verdwijnen.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

Behandelingen met injectables in de kliniek

De laatste tijd wordt in Nederland veel gesproken over medisch cosmetische behandelingen, ook op de tv wordt veel aandacht aan het onderwerp besteed. Mensen die een behandeling overwegen, vinden – naast een mooi resultaat – vooral veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de behandelaar zeer belangrijk.
De artsen van Clinic 28 behandelen reeds jaren verouderingsverschijnselen in het gezicht met behulp van injectietechnieken. Door de aanwezige kennis binnen het artsenteam van de kliniek fungeert Clinic 28 ook als kenniscentrum voor collega-artsen binnen de cosmetische geneeskunde, meerdere seminars voor opleidingsdoeleinden worden gegeven. Voor veel dames en ook heren is Clinic 28 ook daarom een vertrouwde kliniek voor medisch cosmetische behandelingen.

Informatie

Bij Clinic 28 wordt een behandeling altijd voorafgegaan door een uitgebreid informatief voorgesprek waarbij alle vragen beantwoord worden en de mogelijkheden tot behandeling en eventuele andere alternatieven worden uitgelegd. Het uitgebreide aanbod van informatie in de media op medisch cosmetisch gebied kan voor verwarring zorgen. Na uitgebreide uitleg door de arts kunt u een voor u persoonlijk juiste keuze beter maken.

Geen pijn

Clinic 28 besteed extra veel aandacht aan de pijnbestrijding tijdens de behandelingen, aangezien pijn voor veel mensen een belangrijk obstakel is en het niet nodig is om pijn te voelen bij een injectiebehandeling.

Veiligheid

De afgelopen 10 jaar is er een uitgebreide ontwikkeling geweest op het gebied van de medisch cosmetische behandelingen met injecties. Er zijn rond de zestig verschillende producten op de markt welke gebruikt kunnen worden voor injectiebehandelingen in het gelaat. Men kan een grote tweedeling aanbrengen in deze groep middelen namelijk de verdeling kunststoffen tegenover de biologisch resorbeerbare dwz oplosbare middelen.

In Clinic 28 werken de artsen alleen met resorbeerbare materialen dus middelen die weer uit het lichaam verdwijnen. Er is voor deze groep resorbeerbare middelen gekozen aangezien daarvan bewezen is dat de veiligheid op de lange termijn is gewaarborgd en er zeer fraaie, natuurlijk fris ogende resultaten mee worden bereikt.

Prijslijst

Prijsoverzicht Injectables

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Injectables