Lipvergroting mooi of namaak?

Wanneer je iemand vraagt de belangrijkste onderdelen van schoonheid van een gezicht te noemen, komen de lippen steevast voor in de top drie. Wat is onze fascinatie met lippen toch? Het verlangen naar volle rode lippen (lipvergroting) is van alle tijden; rode kleurstof om de lippen te kleuren werd bij de vrouwelijke farao Nefertiti al beschreven 1600 jaar v. Ch. Uitgebreid onderzoek naar de mond en de lippen is er verricht. Zelfs Darwin de grondlegger van de evolutietheorie heeft deze interesse beschreven. De aanblik van volle rode lippen houdt volgens hem een belofte van een gezond nageslacht in, wat de blijvende interesse voor de volle rode lippen deels kan verklaren.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

De ideale jeugdige verhoudingen bij de lippen is dat de onderlip een stuk groter is dan de bovenlip. Een bekend, misschien overdreven voorbeeld daarvan is de mond van Angelina Jolie. Niet veel mensen realiseren zich dat wanneer je goed kijkt haar onderlip bijna twee keer zo groot is als de bovenlip.

Bij veroudering zie je dat van de mond de verhouding onder- en bovenlip verschuift; door kleiner worden van de onderkaak en stevigheidverlies van het weefsel neemt de omvang van vooral de onderlip geleidelijk in volume af. Veel behandelingen zijn ontwikkeld om een lip te verfraaien: lippenstift, tatoeage van de liplijn, lipvergroting, voller maken, breder maken. Helaas is het resultaat van deze behandelingen niet altijd even fraai en vindt men het effect onecht.

Lipvergroting bij Clinic28

Hoe kun je een nep-effect vermijden?

Iedereen kent voorbeelden van lipvergrotingen met een onnatuurlijk resultaat. Bij analyse blijkt dan dat er bij de behandeling essentiele factoren zijn vergeten. Wanneer iemand een lipvergroting wil, is het meest belangrijk te bepalen of een verandering aan de lippen passend is in het gezicht. Vervolgens moet je, passend bij het gezicht, de ideale grootte en verhouding benaderen, dat wil zeggen een in verhouding grotere onderlip dan bovenlip en nooit te groot. Aan deze voorwaarden moet minimaal worden voldaan om een natuurlijk en mooi effect te krijgen.

Nieuwe lipbehandeling: Het-SMOOTHIE LIPS – effect

Deze behandeling zorgt ervoor dat fijne lijntjes rondom de lippen, mond en kin worden verzacht.

Een mooie nieuwe behandeling van de lippen is het voller maken van alleen het lippenrood; wanneer op jonge leeftijd de vrouwelijke hormonen in grote hoeveelheid aanwezig zijn, zal door de goede doorbloeding het lippenrood extra vol zijn, dit oogt fris en jong.

Om dit effect door een behandeling te verkrijgen, kan een hyaluronzuur met een lichte viscositeit met een canule pijnloos in het lippenrood worden geinjecteerd. Hiermee wordt het lippenrood voller gemaakt en gehydrateerd zonder de lip zelf te vergroten. Een groot voordeel hierbij is dat de natuurlijke individuele vorm van de lip behouden blijft.

Prijslijst

Prijs hangt af van de uitgebreidheid van de ingreep

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Lipvergroting