Silhouette Soft Draadlift

Cosmetische behandelingen zonder te opereren zijn de laatste tijd steeds meer gangbaar. Veel mensen vinden chirurgische ingrepen te invasief en kiezen liever voor een minder ingrijpende behandelwijze.

Injectable behandelingen waarmee veroudering wordt tegengegaan zijn reeds bij velen bekend. Maar wat te doen wanneer injectables de verslapping van de huid niet meer goed genoeg kunnen behandelen of wanneer de voorkeur uitgaat naar andere technieken met een langduriger resultaat?

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

Silhouette Soft draadlift

is een technologische innovatie uit Amerika die een oplossing biedt tegen verouderingskenmerken, zonder te opereren. De ontwikkeling hiervan is gebaseerd op jarenlange ervaring in hechtdraad ophanging met kegeltjes gebruikt in de reconstructieve chirurgie en cosmetische chirurgie. Met behulp van veilige oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes van polymelkzuur, die onder de huid worden geplaatst, wordt de huid op een subtiele manier gelift. De hersteltijd van deze behandeling is minimaal en het resultaat langdurig. De welbekende hamsterzakjes, de hals, kaaklijn en wenkbrauwen kunnen met behulp van deze techniek behandeld worden.

Cosmetische behandelingen met behulp van hechtdraden worden al vele jaren uitgevoerd. Helaas is bij vele andere soorten hechtdraden gebleken dat de resultaten tegenvallen. Oudere producten zoals gouddraden zijn inmiddels weer van het toneel verdwenen wegens slechte resultaten en ernstige bijwerkingen. Nieuwere technieken uit Azie missen de lange termijn onderzoeken, waardoor deze technieken geen resultaten en veiligheid van de behandeling kunnen waarborgen. Sinds 2007 wordt de Silhouette Soft Draadlift behandeling in Amerika uitgevoerd, waar de regelgeving veel strenger is dan in Europa. De veiligheid en effectiviteit van Silhouette Soft draadlift is jarenlang onderzocht en de resultaten waren uitstekend.

Silhouette Soft Draadlift heeft een dubbele werking:
  • een direct, natuurlijk, liftend effect zodra de Silhouette Soft draden zijn geplaatst;
  • een regenerende werking door het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen tijdens het oplossen van de hechtdraden in de maanden die volgen, voor een toenemend en langduriger resultaat.

De werking en veelgestelde vragen

Hoe werkt de Silhouette Soft Draadlift?

Deze behandeling zorgt ervoor dat fijne lijntjes rondom de lippen, mond en kin worden verzacht.

Silhouette Soft is een hechtdraad met bi directionele absorbeerbare polymelkzuur kegeltjes die de trekkracht aan en onder de huid verzorgen. Onder lokale verdoving worden een aantal prikjes in de huid gegeven en worden de hechtdraadjes onder de huid geplaatst. Door tractie op de huid door de kegeltjes wordt een lift van het behandelgebied bereikt met als resultaat een natuurlijk ogende verfrissing van het gelaat.

In welke gevallen is Silhouette Soft Draadlift geindiceerd?

Silhouette Soft draadlift wordt aanbevolen bij mannen en vrouwen van 30 jaar en ouder die effectief de tekenen van veroudering willen tegengaan, maar niet bereid zijn om een invasieve operatieve behandeling te ondergaan en waarbij injectable behandelingen niet het gewenste effect geven. De Silhouette Soft draadlift behandeling wordt gezien als een behandeling die tussen injectable behandelingen en opereren in staat. Silhouette Soft is geschikt voor elk huidtype; bij uitgebreid testen op allergische reacties bleken deze niet voor te komen in klinische studies.

Hoe ziet de behandeling er uit?

Een Silhouette Soft draadlift duurt minder dan een uur; na de behandeling kunnen direct de dagelijkse bezigheden worden hervat.

Tijdens de behandeling wordt eerst de huid gedesinfecteerd, waarna de arts op de huid aftekent waar Silhouette Soft draadlift hechtdraadjes worden geplaatst. Vervolgens wordt het te behandelen gebied lokaal verdoofd door middel van een klein prikje in de huid. Na de verdoving worden de hechtdraadjes zoals afgetekend geplaatst. Doordat het gebied verdoofd is, zal dit geheel pijnloos zijn. Direct na de behandeling is het effect van de trekkracht te zien als een subtiele lift. Het liftende effect van de draadjes wordt in de loop der weken na de behandeling nog versterkt, doordat tijdens het oplossen van de hechtdraadjes de collageenaanmaak wordt gestimuleerd en het gelifte weefsel zich vastzet op de nieuwe positie. Dit effect is zeer langdurig.

Prijslijst

Prijsoverzicht Silhouette Soft Draadlift behandelingen

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Silhouette Soft Draadlift