Neuslippenplooi

De neuslippenplooi loopt aan weerszijden van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Naarmate we ouder worden treedt er volumeverlies op van onder andere het onderhuidse vet-en botweefsel en wordt de huid zelf dunner. Hierdoor wordt onder andere de neus-lippenplooi dieper waardoor een meer vermoeide en trieste blik kan ontstaan.

Er zijn meerdere producten geschikt voor de behandeling van nasolabiale plooien. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een behandeling met hyaluronzuur.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de lijnen die van mondhoek naar de kaaklijn lopen. Door een combinatie van het dunner worden van de huid, het verlies van onderhuids bot- en vetweefsel en verandering in spierspanning worden deze lijnen steeds dieper naarmate we ouder worden waardoor het gezicht een strenge, ontevreden uitstraling krijgt.

Doordat er meerdere oorzaken ten grondslag liggen aan het ontstaan van marionetlijnen, wordt er vaak gekozen voor een combinatie aan producten. Zo wordt het overmatig aanspannen van de spieren die mondhoeken omlaag trekken aangepakt met een Botuline Toxine A. De huid zelf krijgt zijn stevigheid weer terug door gebruik te maken van hyaluronzuur, Sculptra of Radiesse.

Verticale liplijnen

Met de verticale liplijnen worden de (fijne) lijntjes boven de bovenlip bedoelt. Ze worden ook wel -rokerslijntjes- genoemd, omdat ze vaak voorkomen bij mensen die veel roken. Ook bij niet-rokers komen deze lijntjes regelmatig voor. Deze lijntjes kunnen behandeld worden met een dun hyaluronzuur om de huid ter plekke te verstevigen waardoor de lijntjes minder diep worden, zonder de bovenlip zelf te vergroten.

Behandeling van liplijntjes en rokerslijntjes

Deze behandeling zorgt ervoor dat fijne lijntjes rondom de lippen, mond en kin worden verzacht.

Bij de behandeling wordt een heel fijn hyaluronzuur-injectable gebruikt in de huid, wat fantastische resultaten geeft. De behandeling vult de lijntjes in de meest oppervlakkige huidlaag en stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, zorgt voor een soepelere huid, verstrakt en gaat het verouderingsproces van de huid tegen. Door stimulatie van aanmaak van collageen ziet uw huid er na de behandeling stralend en soepel uit. Doordat het product oppervlakkig wordt ingespoten, kunnen deze lijntjes effectief worden behandeld met een natuurlijk ogend resultaat zonder dat de lip zelf vergroot wordt..

De basis van deze injectable is het veilige afbreekbare hyaluronzuur, een stof die ook in natuurlijke vorm in het lichaam voorkomt. Het zal de lijntjes en rimpeltjes verzachten voor een glad natuurlijk resultaat. Deze behandeling zal de natuurlijke schoonheid weer accentueren.

Prijslijst

Prijs hangt af van de uitgebreidheid van de ingreep. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Neuslippenplooi