LED Lichttherapie

Door het gebruiken van een kuur LED-licht van verschillende golflengtes kunnen verschillende huidproblemen van acné tot ouderdomsverschijnselen aangepakt worden. Led-licht is een lichte en niet invasieve huidbehandeling zonder hersteltijd hierdoor ideaal voor het verbeteren van de algehele huidconditie. Behandeling draagt bij aan een jongere, gezondere huid die straalt.

Anti-aging

Short treatment

Hoe werkt Led-lichttherapie?

Led-lichttherapie werkt door middel het uitzenden van licht van verschillende golflengtes welke als verschillende kleuren zichtbaar zijn. Deze verschillende kleuren hebben een specifieke werking op de huid.
Blauw licht heeft een antibacteriële functie waardoor het geschikt is voor het bestrijden van acne en mee-eters. Rood licht dringt dieper door in de huid en kan gebruikt worden voor anti-aging, door middel van het nieuw aanmaken van collageen en elastine. Het werkt tegen zonbeschadigde huid, pigmentvlekken en een verslapte huid door de collageen- en elastineproductie te stimuleren.

Veel gestelde vragen

 

Voor wie is led-lichttherapie geschikt?

Gezien de grote variatie aan behandelmogelijkheden is led-lichttherapie een perfecte aanvulling voor een ieder die zijn of haar huid in de beste conditie wil houden. Rode en blauwe led-licht straling is geheel onschadelijk voor de huid in tegenstelling tot bijvoorbeeld ultraviolette straling.

 

Hoe ziet een behandeling met led-licht eruit?

Een behandeling met led-licht duurt 30 minuten. De intensiteit van het licht wordt afgestemd op uw specifieke huidprobleem. U krijgt een bril op om de ogen tegen het licht te beschermen. Bij deze therapie komt geen warmte vrij, zoals bij laser of IPL het geval is. Het is aan te bevelen de avond voor behandeling de huid licht te scrubben zodat het led-licht beter zijn werk kan doen. Na de behandeling is er geen hersteltijd.

Prijslijst

Prijslijst LED Lichttherapie behandelingen

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: LED Lichttherapie