Tixel

Het apparaat heeft de allernieuwste techniek voor het behandelen van sterk (zon)beschadigde huid, diepe rimpels en doorgezakte verouderde huid. De Tixel behandeling is tevens ook zeer geschikt voor het behandelen van acnelittekens en striemen of striae. Tixel vervangt de gefractioneerde CO2 Laser die bekend staat om zijn pijnlijke behandelingen en de lange hersteltijd. Tixel heeft dezelfde resultaten als de CO2 Laser echter zonder al die nadelen.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

De Tixel

Waarvoor wordt de Tixel gebruikt?

De Tixel is de revolutionaire doorbraak voor huidverbetering. De Tixel wordt gebruikt voor huidverjonging en huidverstrakking van het gezicht, hals, decollete, handen armen, benen en billen.
Ook zonbeschadiging, rimpels, verslapte huid, hangende oogleden, littekens , striae en melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd) kunnen met Tixel worden behandeld.

Hoe werkt Tixel?

Eerst reinigen en ontsmetten we grondig uw huid. Vervolgens brengt de Tixel gecontroleerde pulsen aan op de huid via een matrix van kleine pyramides, die gedurende de gehele behandeling steriel blijven! Deze pulsen zijn van zeer korte duur (ca. 10 milliseconden) en zorgen voor een snelle ablatie (verdamping) van de oude huid.

Zo wordt per behandeling ca. 25 procent van de huid behandeld. Na 4 a 6 behandelsessies (1 x per maand) is de volledig huid behandeld en voor ca. 100 procent vernieuwd.

De aanmaak van nieuw collageen en elastine blijft na de behandelingen nog gedurende 4 √° 6 maanden verder doorzetten.

Vragen over de behandeling

Valt de behandeling mee?

De behandeling met de Tixel kan ervaren worden als een prikkeling van de huid. Het valt aan te bevelen een half uur op voorhand 2 paracetamol in te nemen. Bij behandeling van de bovenlip kan de arts een verdovingsprikje geven.

Is het geschikt voor iedereen?

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn 4 behandelingen met telkens 1 maand tussenperiode nodig. Na elke behandeling verbetert het resultaat. Het beste effect krijgt u zo’n 4 a 6 maanden na de laatste behandeling, in deze periode wordt er nog nieuw collageen en elastine in de huid aangemaakt.

Is het resultaat blijvend?

We blijven verouderen. Daarom raden wij u aan om na de behandeling uw huid goed te verzorgen met de huidverzorgingslijn van Clinic 28. Het is aan te bevelen om na een half jaar een non-ablatieve Tixel behandeling, te doen om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden.

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Tixel