Handverjonging – Anti-aging Handtreatment

Een blik op de handen kan veel over iemand vertellen. Handen behoren tot een van de eerste gebieden waarop onze focus valt als we naar anderen kijken. Omdat we onze handen zoveel gebruiken worden ze gedurende het dagelijks leven blootgesteld aan veel schadelijke invloeden zoals zonlicht, wind/airconditioning en irritatieve middelen. Als gevolg hiervan worden de huid van de handen droger, minder elastisch en vertoont de huid langzaamaan meer rimpeltjes hierdoor kunnen de handen er ouder uit zien. Volle, soepele handen zijn een teken van jeugdigheid en laten ook zien dat je je handen goed verzorgt.

Anti-aging voor de handen

Gezonde en soepel aanvoelende huid

Hoe werkt het?

Hydratatie van de huid is erg belangrijk en bepaalt grotendeels hoe gezond de huid eruit ziet en hoe de huid aanvoelt. Met behulp van een hyaluronzuur filler kan je het niveau van huidhydratie beïnvloeden. De filler wordt pijnloos met behulp van een canule op strategische punten op de handrug aangebracht. Waarna het hyaluronzuur zijn werk kan doen en de hydratatie, elasticiteit en stevigheid van de huid verbeteren.

Veel gestelde vragen

 

Voor wie is behandeling geschikt?

Leeftijd, stress, roken, zon, vrieskou, dieët, en hormonale schommelingen zorgen ervoor dat de huid zijn natuurlijke hyaluronzuur verlies. Indien u dit terug gaat zien in een drogere en dunner wordende huid op de handrug kunt u veel baat hebben bij deze behandeling. Daarnaast is het specifiek belangrijk om de handen goed te verzorgen in beroepen waarin men veel voordrachten moet doen en beroepen waarbij gewerkt wordt met irritatieve middelen zoals zeep, handalcohol en chemicaliën.

Wat kan ik verwachten?

Mooie, zachte gave handen met een stevige en stralende huid die er fris en jong uitziet en zeker niet onbelangrijk, een huid die prettig aanvoelt bij aanraken.

Prijslijst

Prijzen Handverjonging behandeling

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Handverjonging