Ultherapie

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

Wat is Ultherapie?

Een jongere, strakkere hals en kaaklijn zonder opereren, Ultherapie is de nieuwe behandeling ontwikkeld in de Verenigde Staten. Een gezicht hoeft veroudering vaak niet heel duidelijk te tonen, maar de hals is een gebied dat de leeftijd vaak meedogenloos verraadt.Een operatie is een optie. Er is echter nu ULTHERAPIE, een – niet-invasieve – ultrageluid-behandeling die de effecten van tijd en zwaartekracht op uw huid tegengaat. Het mooie van de 40-minuten-durende behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van het eigen herstellend vermogen van de huid. Uw huid wordt zodoende op behoedzame wijze verbeterd en het onderliggend weefsel krijgt een meer ondersteunende functie. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor de zachte huid van de hals en kaaklijn.

Hoe werkt Ultherapie?

Er wordt – zoals gewoonlijk bij behandelingen met ultrageluid – een applicator op de huid geplaatst en er verschijnt een beeld op het scherm zoals bij een gewone zwangerschapsecho ook het geval is. De behandelend specialist kan zo exact bepalen waar de energie gegeven wordt. Deze zelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om een bepaalde hoeveelheid gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid, namelijk in twee lagen: de diepste huidlaag en daar nog onder de fibromusculaire laag; de positieve, verjongende, werking wordt zo in gang gezet. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de ontstane warmte wordt in twee lagen de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft.

Veelgestelde vragen

Waarin verschilt deze methode van andere non-invasieve huidverbeteringsmethodes?

Ultherapie is de enige huidverjongingsmethode gebaseerd op ultrageluid. Deze betrouwbare technologie behandelt alleen de juiste huidlagen (d.w.z. de geluidsenergie wordt gericht op de diepere huidlagen die behandeling nodig hebben; de bovenste huidlaag wordt ontzien, maar profiteert door het ondersteunend effect). Ook is het de enige behandelmethode waarbij de specialist letterlijk kan zien (op het scherm) wat er gebeurt. Dit maakt het mogelijk zeer precies te werken met een mooi resultaat.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, indien nodig kan altijd een verdoving worden gegeven. De meeste patienten beschrijven het gevoel tijdens de ingreep als -lichte tot matige prikkeling- of -een gevoel van warmte onder de huid-. Dit is de ultrasone energie, waarop de werking van het liften en verstrakken van Ultherapie is gebaseerd, die afgegeven wordt in het weefsel.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

U kunt meteen weer doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden en er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar u rekening mee moet houden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid vertonen, maar die zal binnen korte tijd verdwijnen.

Is Ultherapie veilig?

U kunt meteen weer doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden en er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar u rekening mee moet houden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid vertonen, maar die zal binnen korte tijd verdwijnen.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

De behandeling zet in twee lagen een regenererend proces in gang. Optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 a 3 maanden. Klinische testen van de FDA wijzen uit dat de behandeling bij 9 van de 10 patienten resulteert in een significant zichtbare lift van het behandelde gebied. Maar eindelijk is er nu dit niet-invasieve alternatief dat u significante huidverjonging met liftend effect biedt zonder de vervelende bijeffecten van een operatie.

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Ultherapie