Medi-Line Afslanktherapie

Wij gebruiken een persoonsgerichte aanpak met een team van deskundigen (de zogenaamde multidisciplinaire aanpak) waarbij ruimschoots aandacht is voor medische aspecten, mate van overgewicht, risicoanalyse, medicatie, voeding en beweging. Dit geeft de grootste kans op succes en blijvend resultaat. We maken gebruik van een op de persoon afgestemd dieet, voedingssupplementen en eventueel medicatie. Daarnaast is de regelmatige controle van essentieel belang.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

Intake

Streefgewicht

Indien voor u is vastgesteld binnen welke marges uw gewicht hoort te vallen (Body Mass Index, BMI), wordt er – afgaande op uw eigen ervaring – samen met u een streefgewicht vastgesteld.

Behandelplan

Na het vaststellen van alle persoonlijke aspecten wordt met uw voedingsspecialist vastgesteld op welke manier u een optimaal resultaat van de behandeling kunt behalen. Het dieet en behandelplan behoren optimaal op u persoonlijk te worden afgestemd.

Doel

Resultaten van dieten hangen in grote mate af van persoonlijke factoren zoals leeftijd, geslacht en activiteit. Het zal duidelijk zijn dat een forse jongeman van 25 jaar met zwaar lichamelijke werkzaamheden via een caloriebeperkend dieet veel meer zal afvallen dan een vrouw van 50 jaar met een zittend beroep. Hiermee wordt bij het samenstellen van het dieet rekening gehouden. Doelstelling van de behandeling is een gewichtsverlies van 6-9 kg gewichtsverlies in 3 weken, tot maximaal 15 kg in 6 weken.

Het dieet

Uw persoonlijke voedingsprogramma bestaat uit normale voeding, dus geen maaltijdvervangers. Het dieet wordt altijd gevolgd onder begeleiding en in combinatie met een ondersteunende therapie.

Voor een snel gewichtsverlies, door afname van vetweefsel, is naast een dieet ook het gebruik van specifieke aminozuren en vitaminen essentieel.

Supplementen

Amino capsules

Door middel van een hoge dosering van een aantal natuurlijke aminozuren wordt het proces van afslanken op het niveau van celstofwisseling, vet- en koolhydraatstofwisseling goed ondersteund. Ook het functioneren van het spijsverteringsstelsel en de normale gevoeligheid van het natuurlijk honger- en verzadigingscentrum worden hiermee ondersteund.

Amino capsules bevatten een voldoende hoeveelheid van de vitamines B3 en B6. Deze vitamines zijn belangrijke regulatiestoffen (co-enzymen) voor de werking van deze aminozuren en de koolhydraat- en vetstofwisseling.

De amino capsule is een geregistreerd, natuurlijk product. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen en kent geen bijwerkingen.

Meestal zal de arts ter ondersteuning van het specifiek op uw persoon en overgewicht afgestemd dieet 3 maal per dag 2 capsules voorschrijven.

Vitaminen

Bij het gebruik van Orlistat (zie hieronder) wordt altijd een extra Multi Vitamine voorgeschreven, omdat een klein deel van de in de voeding aanwezige vitamines het lichaam samen met het vet via de ontlasting het lichaam verlaat. Klik hier voor uitgebreide informatie over vitamines.

Orlistat

Orlistat is sinds april 1999 in Nederland geregistreerd en uitsluitend verkrijgbaar op voorschrift van een arts om te gebruiken bij de behandeling van overgewicht. Orlistat is een vetblokker en blokkeert de opname van vet uit de voeding.

Orlistat is sinds april 1999 in Nederland geregistreerd en uitsluitend verkrijgbaar op voorschrift van een arts om te gebruiken bij de behandeling van overgewicht. Orlistat is een vetblokker en blokkeert de opname van vet uit de voeding.

Het effect van Orlistat is inmiddels in diverse medische en wetenschappelijke studies aangetoond. Tevens werden gunstige effecten gezien op cholesterolgehalte, bloedsuikerspiegel en bloeddruk. Het risico op hart- en vaatziekten wordt hierdoor verminderd.

De werking van Orlistat is klinisch en wetenschappelijk onderbouwd. Het is uit studies bewezen en veilig gebleken.

Het effect

De combinatie van het dieet aangevuld met de supplementen zorgen ervoor dat na kleine hoeveelheden voedsel, de honger of trek voldoende gestild is. Het verlies van gewicht zal voornamelijk worden veroorzaakt door afname van vetweefsels (figuur-corrigerend) en de huid en spierweefsels blijven in goede conditie. Ondanks het strikte dieet en snelle gewichtsverlies voelt men zich fit, vitaal en energiek. De regelmatige, persoonlijke controle en begeleiding zorgen mede voor een optimale motivatie.

Resultaat

Met deze methode is het mogelijk om met een persoonlijk en op maat geschreven dieet en een aanvullende behandeling in een periode van 3 weken 6 tot 9 kilo en in 6 weken 10 tot 15 kilo af te vallen, terwijl men zich opvallend goed, fit en vitaal voelt.

Wilt u meer dan 15 kilo afvallen, dan wordt na 6 weken behandeling een pauze ingelast van 4 weken. Na deze onderbreking kan men weer een behandeling van 3 tot 6 weken volgen. Dit maakt het mogelijk om met een gericht behandelplan fors overgewicht te reduceren.

Begeleiding

Na het beeindigen van een kuur krijgt u duidelijke instructies, adviezen en – zo nodig – een onderhoudsdieet. Gedurende 5 weken na het beeindigen van de kuur wordt u wekelijks gecontroleerd. U zult merken hoe uw eetlust is veranderd en uw verzadigingsgevoel is genormaliseerd.

Conclusie

U heeft geen dieet gevolgd, maar bent een nieuwe manier van leven begonnen.

Prijslijst

Behandelingen Medi-Line Afslanktherapie

3-weekse kuur6-10 kilo gewichtsverlies 500,-
6-weekse kuur9-15 kilo gewichtsverlies 725,-

Incl. voedingssupplementen, medicatie en 5 weken na-begeleiding.

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Medi-Line Afslanktherapie