Micro Botox

De nieuwste trend op het gebied van cosmetische geneeskunde -Microbotox- wordt nu ook aangeboden bij Clinic28.
De behandeling is een nieuwe manier van cosmetisch injectables-gebruik.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

De behandeling

Een klassieke behandeling met Botox of Dysport laat lijnen verdwijnen door de spieren onder de huid te ontspannen die door overmatig aanspannen rimpels hebben veroorzaakt. Het zorgt ervoor dat uw frons of andere kleine mimiekrimpels verdwijnen.

Bij de microbotox-behandeling wordt nog een ander effect verkregen: een gladdere, zachtere huid met een fijnere porie, met als resultaat een betere structuur van de huid.

De werking

De spiervezels die los in de huid zelf, rond de bloedvaten en rond de talgklieren, liggen, zijn verantwoordelijk voor de structuur van de huid. Wanneer de huid in stevigheid afneemt, kunnen deze spieren de huid grover en onrustiger maken. Met de microbotox-behandeling worden juist deze spieren ontspannen. De behandeling is veilig en er wordt behandeld met een lichtere sterkte van het product.

Het resultaat

De methode geeft een zeer natuurlijk aanzicht omdat het product wordt aangebracht in de huid zelf waar zich ook de bloedvaten, talgklieren en het losse spierweefsel bevinden. Deze spieren zullen zich naast de onder de huid gelegen spieren ook ontspannen.

Voor de behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd met een klein babynaaldje hoog op de wang en rond de ogen. Voorafgaand aan de behandeling wordt het te injecteren gebied gedesinfecteerd.

Na de behandeling kunnen er korte tijd kleine bultjes ontstaan, te vergelijken met een muggenbultje, deze bultjes zullen binnen 20 minuten niet meer zichtbaar zijn. Daarnaast is er ook een kleine kans op een blauw plekje, dat geleidelijk weer zal verdwijnen. De behandeling maakt de huid weer glad en geeft u een jongere en frissere look.

Het effect is – afhankelijk van de individuele factoren – drie tot zes maanden blijvend.

Prijslijst

Prijs Microbotox behandeling

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Micro Botox