The French Glow

De innovatieve behandeling zorgt voor behoud van een jonge frisse huid en voor het behandelen van oppervlakkige rimpelvorming, zonbeschadigde huid en littekens. Ook het voorkomen van huidveroudering kan met deze laser bewerkstelligd worden, het behoud van een jonge frisse huid is vaak prettiger dan te behandelen wat door veroudering is veranderd. Deze behandeling verloopt veel sneller en met veel minder hersteltijd dan bij de conventionele CO2 laser-behandelingen.

Huidverjonging met minimale downtime

Geschikt voor gezicht, hals en decolleté

Hoe werkt The French Glow

De lichtstralen van The French Glow laser worden gefractioneerd door de huid geschoten. Hierdoor worden in de huidlagen microscopisch kleine behandelingsgaatjes gemaakt. De opperhuid raakt optisch niet beschadigd waardoor vanaf de buitenkant niet te zien is dat er behandeld is. De fractionele laserstralen behandelen een deel van de huid en laten een deel van de huid onaangetast. Dit gezonde, niet aangetaste weefsel draagt bij aan het verjongingseffect, dat in de huid de cellen stimuleert om nieuw collageen en elastine aan te maken wat zorgt voor een betere structuur van het behandelde gebied.

Veel gestelde vragen

 

Voor wie is The French Glow geschikt?

The French Glow is geschikt iedereen die de conditie van de huid optimaal wil houden en voor de huid met zonschade, rimpel- en/of littekenvorming. Ook de huid van de hals en het decolleté kunnen behandeld worden. Het grote voordeel van deze behandeling is de minimale hersteltijd. U kunt vrijwel direct door met u dagelijkse activiteiten. Deze behandeling is beschikt voor verschillende huidtypen.

 

Hoe ziet The French Glow behandeling eruit?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Verdoving is niet nodig. Om de ogen te beschermen tegen het laserlicht krijgt u een speciale bril op. Tijdens de behandeling kunt u een lichte warmte voelen op de huid. Na de behandeling ziet de huid er iets roder uit maar kunt u direct u dagelijkse bezigheden continueren. Deze roodheid is bij de meeste mensen binnen een aantal uur verdwenen. Voor een optimaal effect is een behandeling in kuur vorm nodig. Gemiddeld zijn 4 behandelingen met een tussenpose van 3 a 4 weken nodig voor optimale huidverbetering.

Het resultaat

Het resultaat is een meer egale , strakkere en frisser uitziende huid waarbij de tekenen van veroudering zijn verbeterd. Nieuw collageen en elastine worden door de behandeling aangemaakt en na 3 tot 4 weken ziet men het initieel effect . Het proces van regeneratie van collageen en elastine gaat door tot 2 maanden na de laatste behandeling. Afhankelijk van de mate van huidveroudering en het gewenste effect krijgt u een persoonlijk advies omtrent het aantal behandelingen dat nodig zal zijn.

Prijslijst

Prijslijst The French Glow

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: The French Glow