Sculptra

Sculptra zet het lichaam aan tot de productie van nieuw collageen. Hierdoor wordt de huid steviger, voller, elastischer en gaat zij er jonger uitzien. De initiele behandeling met Sculptra bevat gemiddeld 3 sessies met een wachttijd van minstens 5 weken tussen elke sessie.

Verbeteren van huidvolume

Verjonging van de gezichtsvorm

Voor herstel van de contouren van kaak- en kinlijn

Wat is Sculptra?

Sculptra is een 100% biologisch afbreekbaar polymelkzuur verwerkt in een wateroplossing . De 100% zuivere melkzuurmoleculen zijn gewonnen uit vruchten en bieten. Het materiaal wordt meer dan 25 jaar gebruikt in de chirurgie, tandheelkunde en voedingsindustrie en is absoluut veilig. De productie vindt plaats volgens strenge internationale normen. Onderzoek van de Europese Farmaceutische Commissie heeft aangetoond dat polymelkzuren zeer geschikt zijn voor het behandelen van rimpel- en groefvorming in de huid. Sculptra heeft een Amerikaanse FDA-goedkeuring. Sculptra wordt volledig door het lichaam opgenomen en verdwijnt uiteindelijk geheel uit het lichaam.

De behandeling met Sculptra

Met kleine dunne injectienaaldjes brengt de behandelend arts de Sculptra-oplossing net onder de huid aan. Omdat het inbrengen van het naaldje in de huid op sommige plaatsen gevoelig kan zijn, gebruikt de arts vaak een combinatie van Sculptra met een plaatselijke verdoving. Ieder huidgebied reageert direct op de behandeling. Na de behandeling wordt de huid verzorgd met een creme. Een lichte zwelling is in de eerste uren na de behandeling normaal. Dit wordt door koeling van de huid zoveel mogelijk voorkomen.

Het resultaat van Sculptra

Direct na de behandeling is het volumeherstellende effect van Sculptra zichtbaar. Na de eerste twee weken neemt dat effect weer wat af, omdat het polymelkzuur zich verspreidt in de huid. Daarna gaat het nieuwe collageen zich vormen. Het duurt enkele weken voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar wordt.

Hoe lang blijft het effect van Sculptra?

Het effect van Sculptra-behandelingen is duurzaam. Twee a drie jaar is het effect zichtbaar. Het collageen bouwt zich op in de huid en u blijft van de resultaten genieten, het Sculptra materiaal is na twee jaar volledig door lichaamseigen collageen vervangen.

Prijslijst

Prijzen Sculptra behandeling

Per 1 injectie(0,5 fabrieksflacon) 375,-
Per 1,5 injectie(0,75 fabrieksflacon) 530,-
Per 2 injecties(1 fabrieksflacon) 670,-
Per 3 injecties(1,5 fabrieksflacon) 965,-

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Sculptra