Radiesse

Radiesse is een injectable die wordt gebruikt voor het opvullen van rimpels en het verbeteren van contouren in het gezicht, zoals:

Opvullen neuslippenplooi

Verzachten marionetlijnen en afhangende mondhoeken

Volumeverbetering jukbeenderen en wangen

Verstrakking kaaklijn

Wat doet Radiesse?

Radiesse biedt een onmiddelijke verbetering, zodat een patient er al beter uitziet op het moment dat Radiesse geinjecteerd wordt. Daarnaast stimuleert Radiesse het lichaam tot het aanmaken van nieuw collageen voor resultaten die 12 tot 18 maanden aanhouden.

Wat is Radiesse?

Radiesse is een duurzaam, injecteerbaar huidvulmiddel (implantaat) dat gebruikt wordt voor de augmentatie van zacht weefsel, zoals gelaatsrimpels, plooien en contouren. Radiesse is een lang blijvend, maar niet-permanent vulmiddel. Het door de FDA goedgekeurde Radiesse bestaat uit calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen gesuspendeerd in een waterige gel. Radiesse is het eerste vulmiddel dat niet alleen volumevervanging biedt voor rimpels, plooien en vetverlies, maar ook het lichaam stimuleert om nieuw collageen te produceren. Deze unieke werking herstelt de volheid en de contouren van een jeugdig, gezond uiterlijk met duurzame resultaten die gemiddeld een jaar of langer aanhouden. Radiesse is uitermate veilig, biocompatibel en 100% biologisch afbreekbaar.

De behandeling met Radiesse

Afhankelijk van het gebied en de patient wordt er vooraf verdoofd. Radiesse wordt met een dun naaldje wat dieper in de huid geinjecteerd. Na de behandeling kan de huid er wat rood en gezwollen uitzien. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Dit is van tijdelijke aard. De zwelling trekt na twee tot vijf dagen weg. De eventuele blauwe plekjes kunnen met make-up goed gecamoufleerd worden. Hiervoor krijgt u, desgewenst, advies van een van onze schoonheidsspecialistes. De behandeling met Radiesse duurt ongeveer 15 tot 30 minuten.

Het resultaat van Radiesse

Radiesse biedt onmiddelijke verbetering, zodat een patient er al goed uitziet op het moment dat Radiesse geinjecteerd wordt. Daarnaast stimuleert Radiesse het lichaam tot het aanmaken van nieuw collageen voor resultaten die 12 tot 18 maanden aanhouden.

Hoe lang blijft het effect van Radiesse?

Het effect van Radiesse-behandelingen is duurzaam. U heeft 12 tot 18 maanden plezier van uw behandeling met Radiesse. Met een kleine refinement behandeling tussendoor kan het resultaat nog langer aanhouden.

Behoud van het resultaat

Clinic28 adviseert u 3 maanden na de behandeling terug te komen om te controleren in hoeverre de gel is afgebroken en nieuw collageen is aangemaakt. De afbraak van de gel en de aanmaak van het collageen moet na 3 maanden gelijk zijn. Wanneer de afbraak van de gel groter is dan de collageen-aanmaak kan een refinement-behandeling oplossing bieden. Het resultaat zal na een refinement-behandeling nog duurzamer zijn.

Prijslijst

Prijzen Radiesse

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Radiesse