Profhilo

Een frisse, gladde en stralende huid krijgen en behouden. Door een Profhilo behandeling krijgt de huid zijn hydratatie en elasticiteit terug. Hierdoor wordt de huid weerbaarder tegen verslapping en het vormen van rimpels.

Herstelt en verstrakt de huid

Anti-aging

Stimuleert de hydratatie en aanmaak van collageen en elastine

Hydrateren van een doffe en een droge huid in de nek, decolleté of handen

Profhilo

Hoe werkt het?

Profhilo bevat een hoge concentratie hyaluronzuur dat langzaam vrijkomt in de huid. Dit zorgt ervoor dat de hydratatie van de huid een boost krijgt. Daarnaast zorgt het voor stimulatie van 4 verschillende typen collageen en elastine waardoor het de huid remodelleert en verstrakt.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Via de speciale BAP (Bio Aesthetic Points) techniek wordt Profhilo op strategische punten met kleine injecties in de huid geïnjecteerd waarna het zich binnen enkele dagen over het gehele gebied verspreid. U kunt uw direct na een behandeling uw dagelijks bezigheden hervatten. Al na enkele dagen is de huid beter gehydrateerd. Na een maand is het resultaat van de nieuwe collageen en elastine aanmaak optimaal zichtbaar.

Veelgestelde vragen

Welke gebieden kan ik behandelen met Profhilo?
De behandeling kan uitgevoerd worden in het gelaat, de hals, het decolleté, de armen en de handen.

Kan Profhilo gebruikt worden in combinatie met andere injectables?

Profhilo kan in combinatie met andere injectables gebruikt worden en is een goede aanvulling op een behandeling met botulinetoxine of fillers.

Hoe kan ik het effect van mijn Profhilo behandeling zo optimaal mogelijk houden?
Voor een optimaal effect is het aan te raden om te starten met een kuur van twee Profhilo behandelingen met 1 maand ertussen. Hierna kunt u de behandeling 1 keer per half jaar herhalen voor een blijvend anti-ageing effect.

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Profhilo