Peachlift

Stevige, ronde billen door stimulatie van de lichaamseigen collageen productie.
Geen uren in de sportschool, geen risicovolle operatie maar wel net dat beetje extra “peach perfect” projectie!

Subtiele vergroting en contouren van de billen

Versteviging van de huid

Correctie van onregelmatigheden

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De peachlift wordt uitgevoerd met Sculptra, een 100% biologisch afbreekpaar polymelkzuur verwerkt in hydrogel. Een veilig middel met Amerikaanse FDA-goedkeuring dat al meer dan 25 jaar in de medische industrie gebruikt wordt. Met plaatselijke verdoving wordt de Sculptra-oplossing onder de huid aangebracht met fijne naaldjes en gaat het direct zijn werk doen. In de opeenvolgende weken na behandeling wordt er in het behandelde gebied nieuw collageen gevormd. Na de behandeling kan er gedurende enkele uren een lichte zwelling aanwezig zijn. Je kunt direct je dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Het resultaat?

Door middel van een peachlift kun je een vollere bovenpool van de billen krijgen, de projectie van de billen vergroten en onregelmatigheden van de huid corrigeren.
Er is een direct effect zichtbaar volumeherstellende effect zichtbaar na behandeling.
In de eerste twee weken neemt dat effect weer wat af door de verspreiding van het polymelkzuur in de huid. Vervolgens wordt het nieuwe collageen gevormd en zie je het resultaat per week verbeteren. Omdat het resultaat ontstaat door aanmaak van lichaamseigen collageen, oogt het natuurlijk en blijft het resultaat jarenlang aanwezig.

Ben je benieuwd naar de Peachlift?

Iedereen heeft andere wensen als het gaat over de vorm en de projectie van de billen. Tijdens een gratis consult kunnen wij ingaan op je wensen en ontvang je een persoonlijk behandeladvies.

Prijslijst

Behandelingen Peachlift

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Peachlift