IPL Photofacial

Deze innovatieve behandeling zorgt voor behoud van een jonge frisse huid en voor het behandelen van oppervlakkige rimpelvorming, zonbeschadigde huid en littekens. Onze IPL Photofacial-behandeling is ontworpen om uw huid te verjongen en te revitaliseren.

Bij onze IPL Photofacial richten we ons op het verminderen van ongewenste pigmentatie, zoals ouderdomsvlekken, zonneschade en roodheid door gebroken haarvaten. Het resultaat? Een egale, stralende teint.

Geschikt voor gezicht, hals en decolleté

Wat is IPL Photofacial?

IPL staat voor Intense Pulsed Light, een geavanceerde technologie die lichtpulsen gebruikt om verschillende huidaandoeningen aan te pakken. Bij onze IPL Photofacial richten we ons op het verminderen van ongewenste pigmentatie, zoals ouderdomsvlekken, zonneschade en roodheid door gebroken haarvaten. Het resultaat? Een egale, stralende teint.

Veel gestelde vragen

Voordelen van IPL Photofacial

Het verkrijgen van een stralende teint is een wens van velen, maar zelfs met een nauwgezette huidverzorgingsroutine kan het behalen van een vlekkeloze huid een uitdaging zijn. IPL Photofacial, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Nordlys Laser en zijn Intense Pulsed Light (IPL)-technologie, biedt een effectieve oplossing voor het verminderen van enkele van de meest voorkomende huidproblemen. Hieronder vallen onder andere bruine vlekken, melasma, gebroken haarvaten en zonschade.

De IPL Laser is een minimaal invasieve huidprocedure die niet alleen deze specifieke huidproblemen aanpakt, maar ook tekenen van veroudering behandelt, zoals rimpels en ouderdomsvlekken. Door gebruik te maken van geavanceerde IPL-technologie kunnen we gericht en doeltreffend optreden, waardoor uw huid wordt vernieuwd en een heldere, jeugdige uitstraling krijgt.

Hoe ziet de IPL Photofacial behandeling eruit?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Verdoving is niet nodig. Om de ogen te beschermen tegen het laserlicht krijgt u een speciale bril op. Tijdens de behandeling kunt u een lichte warmte voelen op de huid. Na de behandeling ziet de huid er iets roder uit maar kunt u direct u dagelijkse bezigheden continueren. Deze roodheid is bij de meeste mensen binnen een aantal uur verdwenen. Voor een optimaal effect is een behandeling in kuur vorm nodig. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen met een tussenpose van 3 a 4 weken nodig voor optimale huidverbetering.

Het resultaat

Kies voor een Stralende Toekomst

Ontdek de voordelen van IPL Photofacial en onthul een jeugdige gloed. Bij Clinic 28 streven we naar het bereiken van natuurlijke en duurzame resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe onze IPL Photofacial uw huid kan transformeren.

Prijslijst

Prijslijst IPL Photofacial

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: IPL - Photofacial