Botox - Injectables - Fillers

Handverjonging - Anti-aging Handtreatment:

 

Laat uw handen er jonger uitzien!

 

Dagelijks wordt uw huid blootgesteld aan verschillende factoren die veroudering kunnen veroorzaken. Bij de huid van uw handen is dit zelfs nog meer het geval, aangezien uw handen onbedekt voor de zon zijn en met veel actieve stoffen in aanraking komen.

 

Vaak kunnen handen ontsierd worden door de gevolgen van deze blootstelling. Veelgehoorde klachten zijn: pigmentvlekjes, droge huid, dunne huid en te duidelijk zichtbare bot- en vaatstructuren. Deze kenmerken kunnen uw handen ouder doen lijken.

 

Nu is speciaal voor Clinic 28 deze Anti-aging Handtreatment ontwikkeld.

 

Deze behandeling bestaat uit twee delen:

 

De peelingen

Eerst zullen uw handen drie maal behandeld worden met een pijnloze peeling van de huid, waarmee de oppervlakkige verouderingstekenen verminderen, met een verjongend resultaat.

 

De methode is gebaseerd op een principe waarbij de dode huidcellaag wordt verwijderd door middel van een lichte microdermabrasie. Vervolgens wordt de huid op verschillende manieren met diep in de huid doordringende werkstoffen behandeld om celregeneratie te stimuleren.

 

Uw arts zal tijdens de behandeling zeer krachtige stoffen korte tijd op de huid van de handen aanbrengen. In de periode tussen de drie behandelingen gebruikt u thuis zelf de door ons verstrekte mildere werkstoffen.

 

De injectables

Vervolgens zal met een veilige injectie-behandeling met Radiesse, onder verdoving de rugzijde van de hand weer voller en vleziger gemaakt worden, waarbij het zogenaamde "Bony aspect" - het tonen van pezen en vaten, wat de veroudering van de handen weergeeft - zal verdwijnen.

 

Het resultaat

Aangetoond is dat de behandeling naast meer volume uw handen een meer egale teint, afname van ouderdomspigment-vlekken, een fijnere huidstructuur en een toegenomen doorbloeding zal geven.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------