Grace Allure Seffiller

Grace Allure Seffiller is een medische behandeling die gericht is op de regeneratie van de huid en het onderhuidse weefsel, door gebruik te maken van je eigen oppervlakkige vetweefsel. Deze vetcellen zijn namelijk rijk aan mesenchymale stamcellen (ADSC’s) en Stromale Vasculaire Fractie (VSF), of in eenvoudige woorden: groeifactoren en stamcellen die je eigen huid weer aanzetten tot aanmaak en reparatie van cellen, volumeherstel en stimulatie van collageen en elastine, met huidverbetering én gezichtsverjonging als resultaat. Grace Allure Seffiller kan ook worden gecombineerd met andere behandelingen zoals fillers, botulinetoxine, laser en licht behandelingen en peelings.

Hoe ziet een grace allure seffiller behandeling eruit?

Bij een Grace Allure Seffiller behandeling wordt eerst (onder plaatselijke verdoving) een beetje oppervlakkig vetweefsel weggenomen uit bijvoorbeeld de buik of de heup. Met behulp van een kleine canule wordt weefsel ‘geoogst’. Dit weefsel wordt vervolgens geïnjecteerd in het gezicht (of op andere plaatsen van het lichaam) om de natuurlijke regeneratie van het weefsel te bevorderen. Omdat dit doorgaans met een canule wordt gedaan, zijn er maar weinig prikgaatjes nodig en lijkt hierin op een “gewone” injectiebehandeling. Het deel van de behandeling waarbij ‘geoogst’ wordt geschiedt onder plaatselijke verdoving onder steriele omstandigheden en duurt minder dan 45 minuten. De dagen erna kan de plek waar ‘geoogst’ is wat beurs aanvoelen.

Voor wie is de grace allure seffiller geschikt?

Volumeverlies en stevigheidsverlies zijn de belangrijkste oorzaken van de zichtbare tekenen van huidveroudering in het gezicht. Verlies van gezichtsvolume en stevigheid kan resulteren in een verslapte huid, verlies van je gezichtscontouren (bijvoorbeeld rond je kaaklijn en je kin), en de vorming van fijne lijntjes en rimpels. Naarmate we ouder worden, neemt ook de productie van collageen en elastine af. Met minder collageen en elastine wordt onze huid dunner en zwakker en verliest ze haar soepelheid.

Het werkt zo

– Het, jouw, vetweefsel (lichaamsvet) creëert een volle huid nadat het is overgebracht naar gebieden met afgenomen volume.
– De adipocyten (vetcellen) geven een vollere huid, wat zorgt voor een jongere, natuurlijke uitstraling.
– De mesenchymale stamcellen (ADSC’s – Adipose Derived Stem Cells), die uit je eigen lichaamsvet worden gehaald, hebben het vermogen om een verzwakte huid te regenereren. Stamcellen zijn in wezen als babycellen, die transformeren in verschillende soorten rijpe cellen, waaronder die voor huid, vet, botten, spieren en kraakbeen. De arts kan dit nieuwe weefsel opnieuw positioneren, waardoor je gezicht er steviger en jonger uitziet.

Wanneer zie ik resultaat?

Je ziet meteen na de behandeling al verschil, omdat het licht-volumegevende effect van het getransplanteerde vet onmiddellijk werkt. De regeneratieve werking van de stamcellen verloopt wat geleidelijker. Na 8-12 weken ga je zichtbare huidverbetering opmerken; je huid wordt steviger en strakker. Ook de teint en de hydratatie van je huid wordt beter. Het piekresultaat wordt gemiddeld na een maand of zes ervaren.

De artsen voeren de behandeling uit op een manier dat er niet teveel vulling wordt gecreëerd, zelfs zwelling direct na de behandeling is beperkt zodat vrijwel direct een natuurlijk resultaat ontstaat wat door de later opstaande huidvernieuwing een langdurig effect genereert.

Prijslijst

Prijs hangt af van de uitgebreidheid van de ingreep. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Grace Allure Seffiller