Botuline Toxine

Het ontspant spieren. Als Botuline Toxine in de spier wordt gespoten, blokkeert dit de zenuwimpuls die voor de samentrekking zorgt, zodat de rimpels verdwijnen. Dit effect is niet blijvend, maar kan wel probleemloos worden herhaald. Botuline Toxine biedt een gerichte behandeling tegen rimpels die ontstaan door voortdurende samentrekking van de spieren, maar houdt alle zenuwfuncties ter plekke intact.

Botox / Dysport / Azzalure / Bocouture / Vistabel
Zijn de geregistreerde merknamen van Botuline Toxine

Verminderen van kraaienpootjes of lachrimpeltjes

Ontspannen van een ongewenste gezichtsuitdrukking

Ontspannen van een sterke frons

Wat is Botuline Toxine?

De medische wetenschap kent Botuline Toxine al heel lang. Het is een eiwit dat in de natuur voorkomt. Van oorsprong een gif, maar duizenden keren verdund wordt het reeds sinds de jaren 60 in de geneeskunde gebruikt. Botuline Toxine is, mits door een ervaren arts en volgens de regels der geneeskunst gebruikt, volkomen veilig en zeer doelgericht.

De behandeling met Botuline Toxine

Met kleine dunne injectienaaldjes brengt de behandelend arts Botuline Toxine aan in de spier die verantwoordelijk is voor de ongewenste gezichtsuitdrukking. Dit kan zijn in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, naast en onder de ogen, op de neuslijnen en op de kaaklijn Het is een nagenoeg pijnloze behandeling; de injectie geeft slechts een lichte tinteling.

Het resultaat van Botuline Toxine

Na acht tot veertien dagen is het maximale effect van de behandeling merkbaar. De huid ziet er zichtbaar ontspannen uit en de rimpel wordt minder diep.

Hoe lang blijft het resultaat van Botuline Toxine?

De werking van Botuline Toxine houdt drie tot zes maanden aan en verdwijnt geleidelijk. Bij een vervolgbehandeling houdt het effect langer aan

*Botox wordt niet gebruikt voor het vullen van lippen of andere gebieden.

Prijslijst

Prijzen Botuline Toxine behandeling.
Regio’s: voorhoofd, fronsrimpel, kraaienpootje

Botox lightvanaf 85,-
1 regio 185,-
Abonnement Op aanvraag

Inclusief nacontrole en eventuele touch up na twee weken.

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Botuline Toxine