Botox - Injectables - Fillers

Informatief consult Plastische Chirurgie

De plastisch chirurg geeft u uitleg over de door u gewenste behandeling. Hij vertelt u precies wat de behandeling inhoudt, hoe lang deze zal duren, of er narcose nodig is en hoe de nabehandeling verloopt. De bedoeling van het gesprek is om alle aspecten van een bepaalde operatie te belichten en de eventuele mogelijkheid van een complicatie zal ook ter sprake komen. De uiteindelijke operatie zal plaatsvinden op de locatie waar de Plastisch Chirurg werkzaam is.

 

Er worden folders over de operatie meegeven en er wordt altijd de tijd gegund om over de ingreep na te denken. Wanneer u later alsnog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

 

Voor de operatie

Als u heeft nagedacht en/of besloten heeft om u te laten behandelen, dan neemt u contact met ons op om een datum af te spreken voor de ingreep.

 

Voor elke operatie onder narcose is een zogeheten pre-operatieve screening vereist. U ontvangt een vragenlijst en een aanvraagformulier om bloed te laten afnemen. Ook een hartfilmpje (ECG) kan onderdeel zijn van de screening. Op basis van de gegevens beoordeelt de anesthesist of er bezwaar is tegen een operatie.

 

De screening kan gebeuren in het voor u dichtstbijzijnde ziekenhuis, waarvan wij vervolgens de gegevens ontvangen. Voor poliklinische ingrepen (zonder narcose) is geen screening nodig. De rest van de procedure verloopt echter hetzelfde.

 

Een week voor de ingreep ontvangt u een brief met uitgebreide informatie over de operatiedag. Er staat onder andere in hoe laat u verwacht wordt en wat u allemaal mee kunt nemen. Op de dag zelf wordt u ontvangen door een verpleegkundige.

 

Na de operatie

Direct na de ingreep wordt u gebracht naar de uitslaapkamer. Eventueel bestaat de mogelijkheid om te overnachten. Voordat u naar huis gaat, wordt er een afspraak gemaakt voor een eerste controlebezoek en krijgt u telefoonnummers voor spoedeisende vragen en informatie over de nazorg mee.

 

Meer informatie

Naast cosmetisch chirurgische ingrepen verricht de plastisch chirurg ook reconstructieve chirurgische ingrepen. Wilt u meer informatie, dan kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen met een van onze assistentes.


Naast plastische chirurgie kunt u bij Clinic 28 ook terecht voor injectablesbotoxhyaluronzuursculptraradiesse,  afslankprogramma's en huidverbetering