Botox - Injectables - Fillers

Waarvoor gebruiken wij Hyaluronzuur:

  • Meer huidvolume en vollere lippen
  • Het verzachten van rimpels
  • Het verbeteren van de lipcontour
  • Een vollere mond
  • Het verzachten van littekens
  • Het behandelen van volume-verlies
  • Het behandelen van scherpe lijntjes

Wat doet Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur geeft de huid direct meer volume. Dit maakt dat rimpeltjes en groeven verdwijnen en Hyaluronzuur is de filler bij uitstek voor vollere lippen.

 

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een visco-elastische gel; een natuurlijk product op basis van de polysaccharide hyaluronan.

In het menselijke lichaam komt hyaluronan overal voor en zorgt het onder meer voor het vochtig en elastisch houden van de huid. Wanneer het hyaluronan door het lichaam wordt afgebroken, beginnen rimpels te ontstaan. Met deze gel kan het natuurlijke hyaluronan worden vervangen. Het vormt onderhuidse kussentjes waardoor rimpels en groeven verdwijnen. Er zijn verschillende soorten hyaluronzuur; het verschil komt tot uiting in de viscositeit van de stof. Op geleide van de te behandelen plaats kiest de arts voor een zwaardere of lichtere vorm van het product.

 

De behandeling met Hyaluronzuur

Behandeling is bij Clinic 28 mogelijk met verdoving zodat u geen pijn hoeft te voelen. Met een kleine dunne injectienaald brengt de behandelend arts de gel in de huid aan.

De behandeling is heel eenvoudig; de gehele behandeling vergt niet meer dan een half uur. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, hoeft u niet vooraf een allergietest te ondergaan.

 

Het resultaat van Hyaluronzuur

De behandeling met hyaluronzuur geeft direct een fris en glad effect. De behandelde huid kan iets voller zijn dan normaal maar dit effect is binnen 36 uur genormaliseerd. Meteen na de behandeling kunt u de normale dagelijkse activiteiten hervatten.

 

Behoud van het resultaat

Omdat hyaluronzuur net als het menselijke hyaluronan een biologische stof is, breekt het na verloop van tijd af. U profiteert, afhankelijk van welke soort hyaluronzuur wordt gekozen, 6 tot 18 maanden van het effect. De behandeling kan zonder problemen herhaald worden.---------------------------------------------------------------------------------------------------------