Botox - Injectables - Fillers

Clinic 28 Short Treatments

BIJZONDER binnen het aanbod van het Skin Centre van Clinic 28 zijn de Clinic 28 Short Treatments.

Dit zijn korte behandelingen met onmiddellijk resultaat die zich concentreren op een specifiek deel van het gezicht. Zeer aantrekkelijk, omdat ze niet teveel tijd in beslag nemen en u desondanks laten profiteren van een indrukwekkend direct effect.


Multimasking

Omdat je gezicht meerdere huidtypen/zones heeft is het heel moeilijk om een goed masker te vinden dat geschikt is voor het hele gezicht. In het Skincentre van Clinic 28 wordt daarom gebruik gemaakt van MultiMasking waarbij de diverse zones een apart masker krijgen zodat de huid wel de goede verzorging krijgt.

 

Eyebrow Treatment

Tijdens de Clinic 28 Eyebrow Treatment worden uw wenkbrauwen gemodelleerd, geshaped en geverfd. Ook de huid rondom de wenkbrauwen en de ogen wordt behandeld, onder andere met het speciale Clinic 28 Eye Pad Mask. Dit rijk gevulde masker met collageen is ideaal voor de dunne en toegankelijke huid rondom de ogen en geeft een directe verjonging van het gebied. Uw wenkbrauwen worden op een natuurlijke manier gelift en de oogopslag wordt zichtbaar vergroot.

 

Vitamin C Facial Lift Treatment

Uitermate geschikt voor een gestresste en/of verslapte huid.

Ook zonbeschadigde of rokershuid heeft veel baat bij deze anti-aging treatment. Er wordt onder meer gewerkt met hooggeconcentreerde vitamine C. De sterke werkstoffen komen door middel van een krachtige bindweefselmassage in de juiste huidlagen terecht. Waar de vitamine C de schadelijke vrije radicalen wegvangt, geeft de bindweefselmassage door toename van de bloedcirculatie naast een verstevigend, ook een liftend effect aan de huid. Na de massage krijgt u het sterk werkende Purifying Cleansing masker aangebracht.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------