Botox - Injectables - Fillers

Ontharen met de LightSheer diodelaser

Om u op comfortabele en duurzame wijze te ontdoen van ongewenste haargroei. Ontharen met de diodelaser-ontharingsbehandeling is de manier om duurzaam van uw ontharing af te zijn.

 

Onze LightSheer-diodelaserbehandelingen vinden plaats onder toezicht van BIG-geregistreerde behandelaars, lid van de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA); dit garandeert de veiligheid van deze methode van ontharen.

 

Wat is de LightSheer diodelaser?

Een hypermoderne laser die ervoor zorgt dat ongewenste haargroei wordt verwijderd. De laser behoort tot de beste ontharingsapparatuur ter wereld en is voorzien van het FDA keurmerk.

 

Hoe werkt ontharen met de LightSheer?

De LightSheer gebruikt het pigment in de haren om de haarzakjes te

vernietigen. De hooggeconcentreerde lichtbundel wordt opgenomen door het pigment rond de haarwortelcellen, die daarmee worden vernietigd.

 

De -sapphire chilltip- koelt de huid constant, waardoor de behandeling veilig, comfortabel en niet pijnlijk is.

 

Wie komt ervoor in aanmerking?

Deze laser is geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor de zeer donkere huid. Dit maakt de LightSheer diode laser uniek in zijn soort om te ontharen.

 

Helaas is de laser niet geschikt voor mensen met grijs, lichtblond en rossig haar, aangezien er te weinig pigment is om diep in de haarwortel te komen.

 

De behandeling

Voor de behandeling van start kan gaan, mag u 4 tot 6 weken niet gebruind zijn door de zon of de zonnebank. De haren moeten tijdens het eerste consult en behandeling goed zichtbaar zijn, dus niet harsen of epileren voorafgaand aan de behandeling.

 

Bij de behandeling wordt het gebied geschoren en met gel ingesmeerd. U krijgt een speciale bril om uw ogen tegen het laserlicht te beschermen. Daarna wordt de gekoelde laserkop op de huid geplaatst. Wanneer de laser uw huid treft, voelt u een klein prikje, alsof er een elastiekje tegen uw huid geschoten wordt.

 

Na de behandeling

Na de behandeling toont de huid wat rood, maar dat verdwijnt na 1 of 2 dagen.  Het is belangrijk de huid te beschermen door deze, het  liefst meerdere malen per dag, in te smeren met een zonnebrandcreme factor 20 of hoger.

 

Vermijd de zon en/of de zonnebank. Enkele dagen na de behandeling zullen de haren die behandeld zijn, in stoppeltjes veranderen en vanzelf verdwijnen.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Aangezien een haar in 3 fases groeit, is het onmogelijk in 1 behandeling alle haren te vernietigen. Alleen de haren die zichtbaar zijn en in hun groeifase zitten, zijn te behandelen.

 

Na enkele weken groeien er weer nieuwe haren (deze zaten dus nog in de rustfase en waren bij de vorige behandeling nog niet zichtbaar) en kan men ook deze haren vernietigen.

 

Het resultaat is afhankelijk van de dichtheid, kleur, diameter en plaats van de beharing. Meestal zijn er tussen de 5 en 7 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De tijd tussen behandelingen ligt rond de zes weken, maar kan in enkele gevallen langer duren.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------