Botox - Injectables - Fillers

Endermologie/LPG

 

Wat is cellulitis?

Cellulite wordt gevormd door verdikte vetcellen, meestal op de buik, billen of benen, die gevuld zijn met vocht en giftige stoffen. Door oestrogeen en een verkeerd eetpatroon zwellen de vetcellen op en nemen in aantal toe. De bloedsomloop wordt geblokkeerd en afvalstoffen kunnen niet meer worden afgevoerd. Vetcellen worden ingekapseld en de huid wordt minder veerkrachtig. De afgeknede bindweefselstrengetjes, verankerd aan de opperhuid, gaan schrompelen en trekken daardoor -putjes- in de huid.

 

Wat is endermologie?

Onze endermologie /  LPG behandeling is een goede behandelmethode om zonder operaties en/of medicatie cellulitis te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen. U komt letterlijk en figuurlijk 'beter in uw vel te zitten'.

 

Endermologie wordt met technisch hoogwaardige apparatuur uitgevoerd, die de huidplooi pakt en met een uitrollende bewegingen bewerkt. Het is een soort huidgymnastiek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevordert. Het zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en het maakt de huid gezond en sterk.

 

De client krijgt eenmaal per week een behandeling van 35 minuten. Tijdens de behandeling draagt de client een bodysuit, dit is een panty pakje dat speciaal voor de endermologie is ontworpen. De bodysuit zorgt er niet alleen voor dat de endermologie-behandelingskop gemakkelijker over het lichaam glijdt, maar het beschermt ook de huid en zorgt voor een optimale hygiene.

 

Hoe werkt endermologie?

Endermologie biedt een gerichte aanpak: het tegengaan van cellulite. Het resultaat na ongeveer 10 behandelingen (afhankelijk van de ernst van de cellulite) is dat het behandelde gedeelte er zichtbaar gladder en strakker uit zal gaan zien. Gedurende de behandelingsperiode wordt geadviseerd 2 liter water per dag te drinken en geen kaas, alcohol of chocolade te consumeren.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------