Wenkbrauwlift injectables-behandeling

De stand van de wenkbrauwen kan voor een groot deel de “look” in iemands gelaat bepalen. Wanneer de wenkbrauw naar beneden zakt, kan dat een vermoeide blik veroorzaken; ook kan in dat geval een teveel aan bovenooglidhuid zichtbaar worden. En wanneer de wenkbrauw weer hoger boven het oog ligt, zal de blik meer open zijn.

Indien een operatieve correctie van de bovenoogleden of wenkbrauwen niet gewenst is, maar men wel de wenkbrauwen wil liften, kan met een injectable-behandeling goed resultaat worden bereikt.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

Behandeling wenkbrauwen liften

Er zijn verschillende manieren om met behulp van injectables de wenkbrauw te liften. Welke methode het meest geschikt voor u is, hangt af van verscheidene medische factoren. Daarom is voor een juiste keuze altijd een consult bij een gespecialiseerd arts vereist. De arts kan u uitleg geven en samen met u een behandeling, passend bij uw individuele situatie, uitkiezen.

Wenkbrauwlift met Botulinetoxine A

Bij deze behandeling wordt gebruikgemaakt van het feit dat, door het beinvloeden van de spierwerking op het voorhoofd, de spieren die de wenkbrauw naar beneden trekken zich ontspannen, zodat de spieren die de wenkbrauw omhoog trekken de overhand krijgen. Hierdoor wordt een liftend effect op de stand van de wenkbrauw verkregen.

Voordeel van deze behandelwijze is dat het een minimaal invasieve behandeling is: slechts enkele nauwelijks voelbare prikjes met een mooi resultaat. Nadeel van deze behandeling is de relatief korte werkingsduur, 4 tot 6 maanden, en niet iedereen komt voor deze wijze van behandelen in aanmerking.

Wenkbrauwlift met Sculptra, Radiesse of Restylane

Bij deze wat uitgebreidere injectie-behandeling wordt ervoor gekozen de oorzaken van naar beneden zakken van de wenkbrauw te behandelen. Met het verlopen van de tijd zal de huid van het voorhoofd aan stevigheid en volume verliezen en worden de onderliggende spierlagen dunner. Tevens verliest men wat onderhuids vet en zal de onderliggende botstructuur iets in omvang afnemen. Dit zijn allemaal natuurlijke verouderingskenmerken. Door deze veranderingen zal er een relatief teveel aan huid op het voorhoofd ontstaan, waardoor de stand van de wenkbrauw iets lager komt te liggen.

Silhouette Soft Draadlift

Silhouette Soft is een technologische innovatie uit Amerika die vrouwen biedt wat geen behandeling ooit eerder, op zo’n eenvoudige manier, heeft geboden:
Herstel van de contouren van het gezicht, herstel van volume (collageen) en vermindering van rimpels; bewerkstelligd met behulp van een zelfoplossend polymelkzuurhechtdraad

Silhouette Soft

is het enige product op de cosmetische markt met een dubbele werking:

  • Een lift effect zodra Silhouette Soft wordt toegepast, onmiddellijk en discreet!
  • Een regenererende werking, door het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen in de maanden die volgen, voor progressieve en natuurlijke resultaten!

Met het injecteren van een injectable-materiaal dat het verloren gegane volume kan herstellen, krijgt men weer een natuurlijke ronding van het voorhoofd en wordt de wenkbrauw weer naar de vroegere, hogere positie gelift.

Voordeel van deze wijze van behandelen is dat langdurig, met een natuurlijk effect, een lifting van de wenkbrauw wordt verkregen. Nadeel van deze behandeling is dat niet iedereen voor deze wijze van behandelen in aanmerking komt.

Prijslijst

Prijs hangt af van de uitgebreidheid van de ingreep

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Wenkbrauwlift injectables