Botox - Injectables - Fillers

Jukbeenderen en wangvolume

De vorm van het gezicht wordt voor een groot deel bepaald door de jukbeenderen. Duidelijke jukbeenderen representeren een jeugdige gezichtsvorm en geven het gezicht een duidelijk contour. Naarmate we ouder worden treedt er volumeverlies op van onder andere het onderhuidse vet-en botweefsel en wordt de huid zelf dunner. Door al deze veranderingen ontstaat een meer vermoeide uitstraling; de neus lippenplooi wordt dieper, wangen kunnen meer ingevallen zijn en de kaaklijn wordt minder strak.

 

Om weer een frisse, open uitstraling te krijgen en jeugdigheid te benadrukken kan het volume van de jukbeenderen en/of wangen hersteld worden. Het resultaat: versterkte contouren van het gelaat waardoor tevens de neus-lippenlijn minder diep wordt en de kaaklijn verstrakt.

 

Meerdere producten zijn geschikt voor de behandeling van jukbeenderen en wangen. Vaak wordt gekozen voor Sculptra, Radiesse of hyaluronzuur of een combinatie van deze producten.

 

Samen met uw arts kijkt u naar de mogelijkheden en wordt er gekozen voor een product of combinatie van producten die het beste bij u past.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------