Soft Medical Peel

Al vele jaren zijn gelaatspeelingen populair vanwege de goede resultaten die ze geven. Helaas gaan peelingen vaak gepaard met een langdurige hersteltijd. Deze ongewenste bijwerking maakt de peeling minder aantrekkelijk. Nieuw is de -Soft Medical Peel-, een peeling met minimale hersteltijd. Deze door Clinic28 ontwikkelde peelingtechniek maakt het mogelijk buitengewone resultaten te verkrijgen.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

Uniek

Clinic28 voert als enige kliniek in Nederland de Soft Medical Peel uit. Het is een behandeling waarbij de peeling gecombineerd wordt met een medicatiecreme, hetgeen fantastische resultaten geeft. De medicatiecreme maakt de Soft Medical Peel uniek in zijn soort.

De medicinale creme bevat een stabiel vitamine C serum en de stof tretinoine. Tretinoine bevordert een snellere deling van de cellen van de huid en vitamine C is 1 van de belangrijkste anti-oxidanten.

De combinatie van deze stoffen tijdens de peeling-behandeling stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, zorgt voor een soepelere huid en gaat het verouderingsproces van de huid tegen.

Behandeling

De Soft Medical Peel is een medische peeling die in ons Skin Centre wordt uitgevoerd. Indien u optimaal wilt profiteren van het resultaat, wordt aangeraden te kiezen voor de Medical Peel in een kuur van drie achtereenvolgende behandelingen. Deze drie sessies hebben een tussenpoos van een week en zijn oplopend in sterkte. De resultaten zijn direct zichtbaar. Als u de behandeling eens in de vier maanden herhaalt, zal het effect behouden blijven. De peeling is op elk huidtype mogelijk en wordt individueel aangepast, met eventuele huidklachten wordt rekening gehouden.

Resultaten behandeling

De Soft Medical Peel zorgt ervoor dat de porien zich verkleinen en dat de huid beter doorbloed wordt. Daarnaast verminderen pigmentvlekjes en zorgt de behandeling voor een strakkere, verzorgde huid. Door de stimulatie van aanmaak van collageen ziet uw huid er direct stralend en soepel uit. In incidentele gevallen heeft de huid iets langer nodig zich te herstellen. De meesten melden slechts een enigszins tintelend aanvoelende gezichtshuid direct na de behandeling en hebben gelijk zichtbaar resultaat.

Prijslijst

Prijs Soft Medical Peel behandeling

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Soft Medical Peel