Platelet rich plasma (PRP)

Platelet rich plasma (PRP) is een behandeling waarbij het eigen bloed van de patiënt wordt gebruikt om de huid te verjongen en te verbeteren. PRP wordt gewonnen door een kleine hoeveelheid bloed af te nemen bij de patiënt. Dit bloed wordt vervolgens in een centrifuge geplaatst, waardoor de bloedplaatjes zich scheiden van de andere bloedcellen. De bloedplaatjes zijn rijk aan groeifactoren, die de huid stimuleren om te herstellen en te vernieuwen.

Hoe werkt PRP

De bloedplaatjes in PRP bevatten groeifactoren die de huid stimuleren om te herstellen en te vernieuwen. Deze groeifactoren helpen bij de aanmaak van nieuwe collageen en elastine, wat de huid voller en steviger maakt. PRP kan ook helpen om de bloedcirculatie in de huid te verbeteren, wat de huid een gezondere en stralendere uitstraling geeft.

Veel gestelde vragen

 

Voor wie is PRP geschikt?

PRP heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere huidverjongingsbehandelingen. Het is een veilige en effectieve behandeling die geen downtime vereist. PRP kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan huidproblemen te behandelen, waaronder:

Rimpels – Vermoeide ogen – Pigmentvlekken – Littekens – Acne

 

Behandelingsproces

Een PRP-behandeling duurt ongeveer een uur. De eerste stap is het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed bij de patiënt. Dit bloed wordt vervolgens in een centrifuge geplaatst, waardoor de bloedplaatjes zich scheiden van de andere bloedcellen. De bloedplaatjes worden vervolgens met een injectiespuit in de huid aangebracht.

Het resultaat

De resultaten van PRP zijn meestal zichtbaar binnen enkele weken na de behandeling. De huid ziet er voller, steviger en strakker uit. De rimpels zijn minder zichtbaar en de huid heeft een gezondere en stralendere uitstraling.

Prijslijst

Prijslijst PRP

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: PRP - Platelet Rich Plasma behandeling