Plasmage

Plasmage Is de behandeling voor huidverstrakking van gebieden die lastig te behandelen zijn zonder invasieve technieken zoals chirurgie of zware lasers te gebruiken Vooral de boven- en onderoogleden, barcode-liplijntjes en lachlijnen zijn geschikt voor een Plasmage-behandeling. Het is een minimaal invasieve, niet-chirurgische behandeling die gebruikt wordt tegen de tekenen van huidveroudering. Verschillende huidgebieden kunnen goed met optimale precisie behandeld worden. Als je niet wil opereren is Plasmage een mooi alternatief.

Huidverstrakking

Snel resultaat

Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

Voor het behandelen zonder opereren van de boven- en onderoogleden

Hoe werkt plasmage?

Plasmage werkt op basis van plasma energie die ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen in de lucht. De energie die ontstaat zorgt er vervolgens voor dat de bovenste huidlaag verdampt en de onderliggende huidvezels samentrekken waardoor er een direct verstrakkend, krimpend effect van de huid optreedt. De huid wordt gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken wat zorgt voor een betere structuur. Bij de plasmage behandeling wordt het instrument vlak boven de huid gehouden, maar wordt de huid niet aangeraakt.

Veel gestelde vragen

 

Voor wie is plasmage geschikt?

Plasmage is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar langdurige verstrakking van de huidplooien en rimpels maar geen operatie willen ondergaan. Het is een geschikte techniek om delicate gebieden zoals de huid rondom de ogen en de huid van de bovenlip effectief te behandelen en komt op die plekken waar andere apparaten niet altijd bij kunnen komen. Waarbij er sprake is van een korte behandelduur en een snel herstel van de huid.

 

Hoe ziet een plasmage behandeling er uit?

Er wordt een verdovende crème op het te behandelende gebied aangebracht. Hierdoor is de behandeling goed te verdragen. De behandeling zelf duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling zullen er enkele dagen kleine korstjes zichtbaar zijn die na een week van de huid af vallen. Hieronder zit de nieuwe, gave huid. Deze kan nog een tijd wat roder van kleur zijn en het is dan belangrijk de huid goed te beschermen tegen de zon. Soms treedt er gedurende enkele dagen een lichte zwelling op.

Het resultaat

Na een behandeling zal er duidelijke verstrakking van de huid optreden door het krimpen van de huidvezels zonder dat u hiervoor een operatie hoef te ondergaan. Daarnaast wordt er een regenererend proces in gang gezet waarbij collageen en elastine aangemaakt worden met als gevolg verbetering van de algehele huidkwaliteit.

Prijslijst

Prijslijst Plasmage behandelingen

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Plasmage