Medi-Line Special

Spectaculair afvallen met behulp van miniprikjes voor probleemgebieden.

Strakkere & soepelere huid

Natuurlijk ogend resultaat

Werking

Nasolabiale plooien

Medi-Line Special biedt een resultaatgerichte aanpak bij het afslanken, waarbij gewichtsverlies en afname van het vetweefsel het doel is. In een relatief korte periode van 3 of 6 weken wordt gestreefd naar een respectievelijk gewichtsverlies van 6 a 9 kilo of 10 a 15 kilo. Deze nieuwste methode wordt ondersteund door een dieet en voedingssupplementen. Onze miniprikjes zorgen ervoor dat plaatselijk vet als het ware oplost. Daarbij moet je denken aan typisch vrouwelijk vet op heupen, billen, rug en buik.

Cosmetisch effect

De prikjes worden gegeven door een van onze artsen of onze hiervoor speciaal opgeleide voedingsdeskundige. Daar het niet om liposuctie gaat, heeft het niets met plastische chirurgie te maken, omdat de miniprikjes lokaal de afbraak van de vetcellen stimuleren en je eigen lichaam het vetprobleem oplost en afvoert.

Prinkjes

Deze succesvolle afslankmethode is al jaren bekend in de Verenigde Staten. Het is een uniek concept en CLINIC 28 is de enige kliniek in Nederland waar deze methode aangeboden wordt.

De prikjes hebben niets te maken met de omstreden HCG kuur of de vroegere Meso Therapie. De Medi-Line Special injecties bevatten biologische bestanddelen, die iedereen kan verdragen en geen enkel gevaar met zich mee brengen, het betreft een biologisch afbreekbaar product. De miniprikjes zijn geheel pijnloos, omdat er een zeer dun naaldje gebruikt wordt en omdat er in het vetweefsel gespoten wordt.In onze kliniek wordt geen gebruikgemaakt van middelen die phosphatidylcholines bevatten.

Nazorg & risico’s

Gedurende de kuur komt u elke week terug naar CLINIC 28 voor uw wekelijkse gewichtscontrole. Tijdens deze afspraak krijgt u weer voldoende voedingssupplementen mee naar huis voor de komende week en worden de prikjes weer toegediend. Na het beeindigen van de Medi-Line Special afslankkuur heeft u nog 5 controle behandelingen tegoed.

Deze afspraken zijn er om ervoor te zorgen dat u het behaalde resultaat weet te behouden. Indien u nog meer vet op de plaatselijke zones wilt verliezen, is het alleen in de nabegeleiding mogelijk de prikjes los te verkrijgen.

Prijslijst

Prijslijst Medi-Line Special /inclusief prikjes

3-weekse kuur6-10 kilo gewichtsverlies 610,-
6-weekse kuur9-15 kilo gewichtsverlies 935,-

Incl. voedingssupplementen, medicatie en 5 weken na-begeleiding.

Contact Us

  • Wilt u meer informatie over deze behandeling

    Bij Clinic 28 krijgt u het eerste consult gratis! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  • Behandeling: Medi-Line Special