Botox - Injectables - Fillers

Afslanken met Medi-Line

Geen ingewikkelde dieeten of moeizame afvalprocedures, maar Afslanken met een eenvoudig behandelplan en persoonlijke begeleiding dat u in staat stelt in korte tijd het ideaalplaatje te verwezenlijken.

 

Schoonheid, in de ruimste zin van het woord, geeft een toegevoegde waarde aan je leven. Schoonheid begint bij jezelf, en met name bij lekker in je vel zitten, zowel letterlijk als figuurlijk. Iedere man en vrouw heeft een voorstelling van zichzelf hoe hij of zij zichzelf het liefst ziet.
Met Medi-Line, onze afslanktherapie, helpen wij onze klanten dit idee te verwezenlijken. Door onze professionele voedingsdeskundige wordt voor u een persoonlijk plan ontwikkeld waarbij u met goede begeleiding binnen een afzienbare periode uw ideaalgewicht heeft bereikt.


Wij gebruiken een persoonsgerichte aanpak voor afslanken met een team van deskundigen (de zogenaamde multidisciplinaire aanpak) waarbij ruimschoots aandacht is voor medische aspecten, mate van overgewicht, risicoanalyse, medicatie, voeding en beweging.

Dit geeft de grootste kans op succes en blijvend resultaat.

 

We maken voor het afslanken gebruik van een op de persoon afgestemd dieet, voedingssupplementen en eventueel medicatie. Daarnaast is de regelmatige controle van essentieel belang.

 

Met het persoonlijke plan is het mogelijk om op een prettige en effectieve manier 6-9 kg in 3 weken en 10-15 kg in 6 weken af te vallen.

 

Combinaties van Medi-Line en endermologie zijn mogelijk of endermologie met losse prikjes. 


Naast afslanken kunt u bij Clinic 28 ook terecht voor injectablesbotoxhyaluronzuursculptraradiesse, plastische chirurgie en huidverbetering


---------------------------------------------------------------------------------------------------------