Botox - Injectables - Fillers


Facings zijn flinterdunne laagjes die op uw tanden worden geplaatst. Deze zijn van composiet of van porselein.


Non prep facing

De allermooiste en nieuwste variant is de non prep facing. ZONDER een laagje van de tand af te slijpen wordt er een heel dun laagje ijzersterk porselein(0,3mm) over de tand geplaatst. Uw eigen gebit blijft op deze manier intact.

 

Wanneer non prep facings?

Non prep facings maken uw tanden MOOIER, WITTER en RECHTER. Ze zijn ook zeer geschikt voor het corrigeren van een spleetje tussen de tanden, een te korte of een scheve tand. Met de juiste verhoudingen creeert ons team een prachtige glimlach op uw gezicht.

 

De behandeling en gratis consult

Uw eerste afspraak is een GRATIS consult. Tijdens dit gesprek krijgt u een advies waarbij rekening wordt gehouden met uw ogen, huid, mond en natuurlijk uw wensen om het mooiste en meest natuurlijke resultaat te behalen.In het laboratorium wordt een proefopstelling gemaakt van het gewenste gebit. Pas daarna worden de facings gemaakt en ook weer gepast en kan u zelf nog specifieke veranderingen doorgeven. Alles is mogelijk!

 

Uw tanden krijgen dan als het ware een nieuw laagje glazuur. Het resultaat is een prachtig gebit en een jongere frisse uitstraling.


Naast facing kunt u bij Clinic 28 in hetzelfde pand terecht voor injectablesbotoxhyaluronzuursculptraradiesse, plastische chirurgieafslankprogramma's en huidverbetering

---------------------------------------------------------------------------------------------------------