Botox - Injectables - Fillers

Lisette Rademakers

Lisette Rademakers, esthetisch tandarts, heeft binnen de muren van Clinic 28 een zelfstandige tandartspraktijk gespecialiseert in cosmetische tandheelkunde. Dit specialisme is een aanvulling van anti-aging, immers: Hoe mooier uw tanden ogen, hoe jonger u lijkt. Wilt u stralend en lekker voluit kunnen lachen - en niet meer noodgedwongen uw tanden verbergen - dan is een bezoek aan onze esthetisch tandheelkundige een must.


Naast facings, de specialiteit van Lisette Rademakers, kunt u ook bij haar terecht voor gratis cosmetisch tandheelkundig advies, de onzichtbare beugel kronen, bruggen, witte vullingen, inlays en onlays en het bleken van uw tanden.

 

Specialiteit

Lisette heeft zich gespecialiseerd in het op verantwoorde wijze verfraaien van het gebit. Men zou het -plastische chirurgie voor tanden- kunnen noemen, met dien verstande dat haar behandelingen heel wat soepeler verlopen dan complexe operaties. Bovendien is een  bezoek aan de esthetisch tandheelkundige vaak zelfs een stuk minder onaangenaam dan een doorsnee tandartsbezoek. Het meest in het oog vallende onderdeel van de afdeling cosmetische tandheelkunde is de behandeling met facings.

Lisette Rademakers is, als een van de weinige tandartsen in Nederland, gespecialiseerd in het maken en zetten van facings.
Naast facing kunt u bij Clinic 28 in hetzelfde pand terecht voor injectablesbotoxhyaluronzuursculptraradiesse, plastische chirurgieafslankprogramma's en huidverbetering

---------------------------------------------------------------------------------------------------------