Injectables - Botox - Fillers

Venus Viva

Venus Viva - FirmFX voor175,-

De Venus Viva FirmFX behandeling is voor iedereen geschikt. 

De behandeling zorgt voor samentrekking en regeneratie van het collageen en stimuleert de zuurstofstroom naar de huid voor een voller, jeugdig uiterlijk.


Bij het verstrijken van de tijd verschijnen geleidelijk tekenen van veroudering, zichtbaar op de huid, zoals lijnen en rimpels, verandering van textuur, aders en roodheid. Porien vergroten en de rimpels rondom onze ogen vertellen een verhaal over wat we allemaal hebben meegemaakt. U zou wel een behandeling willen die de huid een frisse, natuurlijke, jeugdige uitstraling geeft, maar u wilt geen chirurgische facelift ondergaan waar u maandenlang van moet herstellen.


 Vraag nu een Gratis Consult aan. 


De Venus Viva - FirmFX beleving

Vermindert zichtbare porien, voor een egale textuur.

Vermindert tekenen van veroudering, voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Vervaagt textuur onregelmatigheden, voor een verfijnde egale huid.

Reduceert acne littekens, voor een helder en gezond huidbeeld.

Vervaagt diepe lijnen en vouwen, voor een jeugdige uitstraling van de huid.

Corrigeert lijnen en rimpels in de hals om tekenen van veroudering te verminderen.

Geeft verstrakking van verslapte huid, voor een stevigere huidtonus.


De juiste oplossing

Een veilige, effectieve, non-invasieve behandeling met directe en duurzame resultaten op het gebied van gezichtsverjonging. Venus Viva - FirmFX is effectief tegen huidverslapping, lijnen en rimpels en zorgt voor een verbetering van de textuur van de huid. Lees verder om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.


Wat is Venus Viva - FirmFX?

Venus Viva - FirmFX is veilig voor alle huidtypen en werkt met de revolutionaire NanoFractional Radio Frequentie (RF) en de SmartScan technologie. Samen zorgen zij voor superieure resultaten en een comfortabele behandeling. Het gebruik van NanoFractional RF genereert warmte in de dermis-huidlaag en initieert daarmee veranderingen in de huid zoals: collageen herstructurering en stimulatie van de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor collageenproductie, en daarmee wordt het gehele weefsel gemodelleerd.


Helaas kan een donkere huid niet behandeld worden met de Venus Viva - FirmFX

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen voor de behandeling van 1 zone varieert per persoon maar zal in de meeste gevallen 3 a 4 keer bedragen. Vraag uw behandelspecialist om een advies op maat.


Zijn de behandelingen veilig?

JA! Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieen.

 

Is er sprake van hersteltijd?

De behandeling kent geen vervelende herstelperiodes. Dit komt omdat de Venus Viva - FirmFX gebruik maakt van Radio Frequente energie (RF). Hierdoor wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zijn er bijwerkingen zoals een tijdelijke minimale roodheid. Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet men intensief zonnen vermijden.


Prijzen

Venus Viva FirmFX treatment175,-
Kuurverband van 3 behandelingen450,-

---------------------------------------------------------------------------------------------------------