Injectables - Botox - Fillers


PRP - Personal Plasma Lift - Skinbooster

De PRP - Personal Plasma Lift is de nieuwste behandeling die met een combinatie van PRP (platelet rich plasma), hyaluronzuur en micropuncture een frisse, gladde huid belooft. De PRP - Personal Plasma Lift lijkt op de Vampire Lift (waarbij alleen gebruikt wordt gemaakt van PRP) maar gaat nog een stapje verder in het verbeteren van de huid.

 

Het PRP bestaat uit uw eigen bloedplasma met een geconcentreerde hoeveelheid bloedplaatjes. Deze bloedplaatjes bevatten een grote hoeveelheid groeifactoren die een belangrijke rol hebben bij regenererende processen in het lichaam en werken in de huid verjongend, verstevigend en hydraterend. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie van de huid, voor een gezonde en frisse uitstraling.

 

Waarvoor wordt de PRP - Personal Plasma Lift gebruikt?

-             verfrissing van het gelaat

-             oppepper voor de huid

-             hydrateren van de huid

-             verminderen van fijne lijntjes

 

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Voorafgaand aan de behandeling wordt een verdovende creme aangebracht op uw gezicht zodat u geen pijn voelt van de behandeling.

Er wordt vervolgens een kleine hoeveelheid bloed afgenomen door de arts. Dit bloed wordt daarna gecentrifugeerd waardoor het bloedplasma wordt afgesplitst. Dit bloedplasma is het PRP. Het PRP wordt gemengd met hyaluronzuur en met een canule onder de huid van het gezicht verdeeld.

 

Als laatste stap in de behandeling wordt met een dermaroller het laatste deel van de mix van PRP en hyaluronzuur in de bovenste huidlaag uitgerold over het hele gezicht.

 

Na de behandeling ziet de huid er direct rood uit. Dit komt door het injecteren van de PRP. Deze roodheid kan maximaal een dag aanhouden. Ook kunnen er blauwe plekjes ontstaan na de behandeling. U kunt deze blauwe plekjes camoufleren met make-up.

 

De PRP - Personal Plasma Lift is niet geschikt wanneer u last heeft van actieve acne, bloedziektes of bepaalde allergie.

 

Het effect

De activatie van de groeifactoren duurt ongeveer vier weken maar het effect van het hyaluronzuur kunt u al eerder zien. Om een optimaal resultaat te behalen wordt een tweede behandeling na vier tot zes weken geadviseerd. Om dit resultaat te behouden wordt een jaarlijkse opfrisbehandeling geadviseerd.


Prijzen

PRP  - Personal Plasma Lift 1e behandeling350,-
Vervolgbehandeling na 4 - 6 weken300,-


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------