Botox - Injectables - Fillers


Nasolabiale plooien

De neuslippenplooi loopt aan weerszijden van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken.  Naarmate we ouder worden treedt er volumeverlies op van onder andere het onderhuidse vet-en botweefsel en wordt de huid zelf dunner. Hierdoor wordt onder andere de neus-lippenplooi dieper waardoor een meer vermoeide en trieste blik kan ontstaan.


Er zijn meerdere producten geschikt voor de behandeling van nasolabiale plooien. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een behandeling met hyaluronzuur.

 

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de lijnen die van mondhoek naar de kaaklijn lopen. Door een combinatie van het dunner worden van de huid, het verlies van onderhuids bot- en vetweefsel en verandering in spierspanning worden deze lijnen steeds dieper naarmate we ouder worden waardoor het gezicht een strenge, ontevreden uitstraling krijgt.

 

Doordat er meerdere oorzaken ten grondslag liggen aan het ontstaan van marionetlijnen, wordt er vaak gekozen voor een combinatie aan producten. Zo wordt het overmatig aanspannen van de spieren die mondhoeken omlaag trekken aangepakt met een Botuline Toxine A. De huid zelf krijgt zijn stevigheid weer terug door gebruik te maken van hyaluronzuur, Sculptra of Radiesse.


 Vraag nu een Gratis Consult aan. 

 

Verticale liplijnen

Met de verticale liplijnen worden de (fijne) lijntjes boven de bovenlip bedoelt. Ze worden ook wel -rokerslijntjes- genoemd, omdat ze vaak voorkomen bij mensen die veel roken. Ook bij niet-rokers komen deze lijntjes regelmatig voor. Deze lijntjes kunnen behandeld worden met een dun hyaluronzuur om de huid ter plekke te verstevigen waardoor de lijntjes minder diep worden, zonder de bovenlip zelf te vergroten.


Behandeling van liplijntjes en rokerslijntjes

Deze behandeling zorgt ervoor dat fijne lijntjes rondom de lippen, mond en kin worden verzacht.

Bij de SMS-behandeling wordt een peeling gecombineerd met een super fijn injectable, hetgeen fantastische resultaten geeft. De combinatie van de peeling en de injectable maakt de Soft Medical Softline Treatment uniek in het laten verdwijnen van liplijnen.

De behandeling vult de lijntjes in de meest oppervlakkige huidlaag en stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, zorgt voor een soepelere huid, verstrakt en gaat het verouderingsproces van de huid tegen.

 

Behandeling

De huid wordt eerst voorbehandeld met een Soft Medical Peeling. Deze zal de conditie, structuur en doorbloeding bevorderen. Door stimulatie van aanmaak van collageen ziet uw huid er na de behandeling stralend en soepel uit.

Na deze Soft Medical Peeling zal een filler, welke speciaal is ontwikkeld voor optimale correctie en vervaging van hele fijne lijntjes, zoals bijvoorbeeld de verticale lijntjes rondom de bovenlip, worden aangebracht. Doordat het product oppervlakkig wordt ingespoten, kunnen deze lijntjes effectief worden behandeld met een natuurlijk ogend resultaat zonder dat de lip zelf vergroot wordt.

 

De basis van deze injectable is het veilige afbreekbare hyaluronzuur. Het zal de lijntjes en rimpeltjes verzachten voor een glad natuurlijk resultaat. De Soft Medical Softlines Treatment heeft dankzij zijn speciale samenstelling in structuur de mogelijkheid de natuurlijke schoonheid weer te accentueren.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------